به گزارش خبرگزاری مهر، علی کریمی فیروزجانی افزود: بر اساس مصوبه مجلس حذف کنکور باید از سال 90 اجرا شود اما به دلیل عدم هماهنگی بین دو دستگاه اجرایی آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری، زیرساختها و مقدمات این کار فراهم نشده است.
وی با ابراز گله مندی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دلیل تعلل در اجرای این قانون، افزود: در حال حاضر نیز هیچ دستگاه خودسری نمی تواند بگوید که این قانون را اجرا می کند یا خیر.
نماینده بابل اضافه کرد: در یکی دو سال گذشته باید مقدمات حذف کنکور را فراهم می کردیم تا به این مرحله می رسیدیم اما متاسفانه این همراهی انجام نشده است.
وی ادامه داد: وزارت علوم تقصیر این کوتاهی را به گردن وزارت آموزش و پرورش می اندازد از سوی دیگر آموزش و پرورش مشکلات خاص خود را دارد.
کریمی گفت: هر چند اعلام نظر وزارت علوم وجهه قانونی ندارد اما چون مقدمات کار آماده نیست، طبیعی است که باید از طریق هیئت دولت نامه ای به مجلس ارائه شود و زمان فراهم کردن مقدمات و اجرای این قانون را به تعویق بیندازد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به مشکلات روحی، روانی دانش آموزان و خانواده های آنها ادامه داد: معتقدیم حذف کنکور مزایایی دارد که باید تلاش کنیم به آن نقطه برسیم.
وی گفت: مجلس باتوجه به مشکلات موجود در بحث کنکور برای دانش آموزان به این نتیجه رسید که کنکور باید حذف شود.
کریمی خاطرنشان کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات برای بررسی عدم اجرای حذف کنکور کمیته ای را با حضور وزرای علوم، آموزش و پرورش، بهداشت و روسای سازمان سنجش و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل داد تا هر چه زودتر ابهامات موجود در اجرای این قانون را بررسی و رفع کند.
نظر شما